Novacolor dekorfestékek

Világszínvonalú Novacolor dekorfestékekkel dolgozunk

A Novacolort először 1982-ben hozták létre, Olaszország egyik legtermékenyebb területének szívében. Az évek során a vezetőség intuíciójának és kreativitásának, valamint a kiváló minőségű alapanyagok gondos kiválasztásának köszönhetően a Novacolor kibővült, világszerte építészeknek, tervezőknek és lakberendezőknek kínálva a textúrázott effektusok és a csiszolt vakolatok teljes választékát beltérbe és kültérbe, valamint falburkolatok modern vagy történelmi városi környezetben.

2009-ben a Novacolor a San Marco Csoport részévé vált, amely a professzionális építőipar vezető olasz festék- és lakk gyártója és a csúcskategóriás dekorációs szegmens „csúcsmárkájává” vált. 8 gyártó üzemmel rendelkezik világszerte. Mindkét cég profitált az együttműködésből a nemzetközi hitelesség és elismerés szempontjából, a Novacolor pedig külföldön is ismertté vált, mint a csúcsminőségű építészeti bevonatok és a beltéri festékek referenciapontja.

Azóta is egyre bővülő a választék, a színek, fedések és textúrák legszélesebb kínálatával. A Novacolor beltéri és kültéri falak és padlók makulátlanul sima befedésére szakosodott, matt, fényes és szatén felületű, kiváló minőségű színes festékek gyártásával.

Novacolor dekor festékek

Olaszországban az első cégként, világszerte pedig az első felsőkategóriás dekor termékeket gyártó cégként érdemelte ki a REDcert2 minősítést, mely az ipari szektor egyik fontos bizonyítványa, amit csak a fenntartható nyersanyagokba jelentősen befektető cégek kaphatnak meg. Ez a minősítés egy fontos lépést jelképez a nagyobb szintű fenntarthatóság felé, amely három éve a nem megújuló forrásokból származó gyanták fokozatos lecserélésével kezdődött a Novacolornál.

A REDcert minősített Mass Balance gyártási rendszer kifejlesztése a BASF a német vegyianyag gyártó cég közreműködésével történt, akik a környezetvédelmi kutatás és fejlesztés éllovasai. Ebben a rendszerben biomasszából kinyert, megújuló forrásból származó anyagok helyettesítik a fosszilis anyagokat.

A Novacolor által üzemanyag és villamos energia előállítására használt fenntartható biomassza olyan hulladékból származó biológiai anyagokból áll össze, melyek semmit sem vesznek el az emberi vagy állati táplálékláncból. Mindez újdonság a dekoratív festékek és lakkok gyártásában, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy vásárlási szokásaikat a környezetbarát anyagok javára változtassák meg, a minőség feláldozása nélkül.

Környezetvédelmi szempontból ez olyan előnyökkel jár, mint az üvegházhatást okozó gázok csökkenése, vagy az egyébként égetésre szánt hulladék újrahasznosítása. A magas színvonalú szabványok és a fenntartható termelés a két alappillér, melyről a Novacolor a jövőbe pillant és élhetőbb alternatívákat mutat mind a vásárlói, mind pedig a többi vállalat számára, akik szeretnék megváltoztatni a dekorfestékek gyártásának bolygónkra gyakorolt hatását.

Novacolor dekor festékek

KÜLDETÉS

Szenvedélyesen dolgoznak, és szakértelmüket arra használjuk, hogy ügyfeleikkel sikeres projekteket mozdítsanak elő a tervezési és építészeti területeken. Céljuk: különleges festékek és textúrák, nagyteljesítményű és innovatív anyagok, a környezet tiszteletben tartása mellett, hatékony és kedvező hatású megoldások, valamint a szakmai világ technikai segítsége. Ügyfeleink mindig elégedettek a kötelezettségvállalásokkal!

A RÉGÉSZEK, A TERVEZŐK ÉS A DEKORATŐRÖK LEGJOBB PARTNERE

Az ötletek, az intuíciók, az új termékek megvalósíthatóságával és fejlesztésével kapcsolatos átfogó tanulmányok kombinációja a Novacolort referencia márkává teszi világszerte, és elismert partnere lett neves építészeti stúdióknak és profi dekoratőröknek. Ma a Novacolor több mint 50 országban képviselteti magát és büszke a rangos nemzetközi partnerekkel folytatott együttműködésére.

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS OLASZORSZÁGBAN

Kutatás és fejlesztés, a cég igazi „motorja”, rendkívül képzett szakemberekből álló csapat, aki új dekorációs effektek készítésére, jobban teljesítő nyersanyagok kutatására, vadonatúj alkalmazási technikákra és kreatív textúrákra szakosodott.

A tanúsított minőségi szabvány minden gyártási szinten biztosított. A minőségorientált megközelítés és az egész csapat proaktív bevonása révén a Novacolor UNI EN ISO 9001: 2008 tanúsítvánnyal rendelkező vállalattá válik.

Novacolor dekorfestékek

KÉPZÉSI KÖZPONT ÉS MŰHELYEK

A Novacolor támogatja az ügyfelek szakmai fejlődését. A vállalat rendszeresen szervez Forlìban vagy az ügyfelek központjában a világ minden tájáról mélyreható workshopokat a termékekről és az alkalmazási technikákról.

ZÖLD MEGKÖZELÍTÉS: TERVEZÉS ÉS JÓLÉT

A Novacolor rendkívül érzékeny a környezeti kérdésekre. Ennek eredményeként a vállalat az elmúlt években jelentős előrelépést tett a termékek, de különösen a gyártóüzemek szén-dioxid-kibocsátásának csökkentésével.

Mind a termék kiszerelése, mind a gyártási folyamatok tudatos, zöld megközelítés hajtja őket. A Novacolor innovatív anyagokat gyárt és forgalmaz világszerte, nagyon kevés VOC (illékony szerves vegyület) kibocsátással.

Ezenkívül a vállalat stratégiai elkötelezettséggel rendelkezik az összes termék LCA (Life Cycle Assessment) elemzése mellett. Az LCA tanulmányozza a termék teljes életciklusát és annak környezeti hatásait.

Novacolor dekorfestékek

TUDJÁK, HOGYAN (KNOW HOW)

Az ötletek abszolút értékként közvetlen kapcsolatot teremtenek az ügyféllel. Ez az oka annak, hogy a Novacolor ügyfél-orientált vállalat, és az „ügyfélszolgálat” elsődleges fontosságú számunkra. A Novacolor rendkívül dinamikus vállalat, egy nagyon elkötelezett csapattal, nagy szenvedélyt mutatva munkájához és szakérteleméhez minden szinten.

A Novacolor nemcsak termékeket értékesít és forgalmaz világszerte: a vállalat elkötelezett amellett, hogy teljes körű képzést kínáljon az ügyfeleknek, dekoratív falbevonatainak és speciális építészeti festékeinek megfelelő használatának biztosítása érdekében.

TERMÉKEK

  • Fémes/ Dune és Dune opaco, Africa, Swahili és Swahili opaco, Luce wall painting, Animamundi és AM per Esterni, Zeus, Metallo fuso, R-Stone, Eclat wall painting, Texi, Mi-ku therm, Hypnose
  • Ásványos/Calcecruda, CC intonachino, CC tinta a stucco,(az Archi termékek a betonhatásúak)Archi+pietra, A+pietra intonaco, A+Tadelakt, A+ Concrete, A+Big,A+Fondo, Florenzia, Era veneziana, Mirror, Lime paint, Visionaire, Marmorino ks, Teodorico
  • Rozsda effekt/ Ironic, Werderame wall painting, 2Screen
  • Puha tapintás effekt, matt felület/ Celestia wall painting, Tuscania
  • Matt krétafesték hatás/ Mattmotion család: extra matt, tojáshéj hatású, szatén fényű, csillogó,
  • Wall2floor homokcement, epoxy gyanta felület és padlózat/ lakossági, üzlettéri, irodai, kültéri és wellness területekre
  • Mosható és tisztítható felületek Novalux E és I anyagokkal utókezelve
Novacolor
Novacolor dekorfestékek
Novacolor dekorfestékek
Novacolor dekorfestékek
Novacolor dekorfestékek
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor
Novacolor