Wellwall Workshop

Wellwall Workshop Tematika

Csoportos csapatépítő foglalkozásainkat mindig bemutatkozással kezdjük. Mindenki elmondja, van e kézműves előélete, van e valamilyen kapcsolata a festéssel, festékekkel. Ennek időtartama a létszámtól függ, 10-20 percet vehet igénybe. Természetesen mi is elmeséljük mi is az a Wellwall, miért ez a név és mi az, ami minket mozgat.
Ezt követően megismertetjük veletek a Novacolor festékéket, amiket mi használunk, számos előnyét és felhasználási területeit valamint az eszközöket (ecsetek, glettvasak, szivacsok, stb.) Ez további 10-15 percet vesz igénybe.
A következő lépés a stílus meghatározása. Az előzetes helyszíni szemle és egyeztetés alapján, behatároljuk környezetetek stílusát, stílusjegyeit. Javaslatot teszünk a felület struktúráját, színeit, hangulatát illetően, amit természetesen a végén ti döntötök el, hogy melyik legyen a végleges. Mutatunk, pár minta falat segítve a döntést, hogy lássátok,mit is értünk a különböző fogalmak alatt. Ez szintén 10-15 percet is igénybe vehet.
A továbbiakban ki osztunk nektek mintalapokat, amin gyakorolni tudtok egy kicsit, hogy közelebb kerüljenek a festés, alkotás érzéshez. Ennek időtartama kb 20 perc.
Ezután következhet a feladatok szétosztása, csoportokra bontunk benneteket és elosztjuk a feladatokat: színkeverés, fotózás, vlogolás, glettelés, kiragasztás, segítők, stb. Ha könnyen megegyezünk kb 10 perc múlva nekiláthatunk a glettelésnek.
A glettelés időtartama a felület méretétől és a kialakítani kívánt felülettől függ. Egy 10 m2-es felületnél kb 30-40 perc. Ennek a felületnek száradnia kell, viszünk szárítókat, hőlégfúvót, hogy gyorsítsuk a folyamatot. Ez eltarthat 2 órát, ez idő alatt szünetet tartunk ( kv, nasi, mosdó) , valamint a minta lapokon lehet további próbákat készíteni.
Ezután készre festjük a felületet, megalkotjuk elképzeléseitek. Ennek a rétegnek szinte azonnali a száradása így nem kell tovább várni, készülhetnek a közös fotók a gyönyörű fal előtt, hogy emlék is maradjon a közös munkáról és annak gyümölcséről.
Ezzel nagyjából 2 óra alatt meg is volnánk, így összesen egy 6 órás, tartalmas időtöltést tudunk garantálni, sok nevetéssel és új élményekkel.
Készülünk nektek megvásárolható festék csomagokkal, eszközökkel. Ha valaki kedvet kap a workshop alatt az egyéni alkotáshoz, ne üres kézzel menjen haza, megvásárolhat egy kis kezdő készletet.

Elérhetőségek

Az alábbi elérhetőségeinken tudod felvenni velünk a kapcsolatot, kérhetsz árajánlatot. Ha szeretnéd megnézni munkáinkat, látogass el bemutatótermünkbe!

1136 Budapest Balzac u. 50/a

info@wellwall.hu

+36 20 261 3073

Ajánlatkérés

Adatkezelés (kötelező)

Wellwall.hu © 2020 Minden jog fenntartva!